Dancing at Kántrýbær tonight

Ladies & Gentleman
Dömur og Herrar
Friends & Lovers
Vinir og Elskhugar

Friday, April 16th at 22:00
Föstudagskvöldið 16. Apríl kl. 22:00

Come to Kantrybaer for a night of dancing.
Komið í Kántrýbæ á danskvöld

The night will begin with a workshop, a chance to learn/review a number of social or partner dances; some familiar, some classic, some new.  After gaining this new expertise, the music will play on and we will dance our hearts out.

The workshop will be lead by choreographer, Anna Marie Shogren, with accompanying installation by sculptor, Margaret Coleman, both Brooklyn based Nes residents.

Kvöldið byrjar á námskeiði, þar fá allir tækifæri til að rifja upp og læra nokkra samkvæmisdansa, suma kannist þið við, aðrir eru klassískir en einnig verða kenndir nýjir dansar. Eftir að allir eru búnir að æfa sig verður tónlist spiluð og við munum dansa úr okkur hjörtun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.