Sjálfsmynd

Í dag héldum við stutt námskeið í ljósmyndun í listamiðstöðinni. Leiðbeinandi var Yunji Park frá Koreu. Yunji bað krakkana að taka sjálfsmyndir án þess þó að taka myndir af sjálfum sér. Niðurstöðurnar getið þið séð í myndbandinu hér fyrir neðan.

Today we had a short photography class at Nes Artist Residency. Yunji Park from Korea sent the kids out to take self portraits without taking pictures of themselves.

This is what Yunji had to say about the class:
“It is a project regarding of the visual medium which is photography to speak through images as a language.
The theme ‘self-portrait without themselves’ given to the kids is to see inside and outside of themselves by observing their environment through their eyes and to show it through the photography of their own moments.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.