Logandi Leikvellir – Playgrounds on fire

Þessa viku hafa krakkar á aldrinum 6 til 12 ára unnið með leikskáldinu Jill Connell að verkefninu Logandi Leikvellir. Jill hefur leitt krakkana í vinnu þar sem þau hafa þurft að velta fyrir sér ólíkum hlutverkum barna og fullorðinna og hvers vegna þau fái ekki að gera ýmsa hluti sem börn. Í dag fimmtudaginn 30.júní munu þau svo sýna afrakstur þessarar vinnu með gjörningi.

Logandi Leikvellir
Fimmtudaginn 30. júní
H59 – Hólanes frystihúsið matsalur 3. hæð
klukkan 19:00 – 19:30
Gefið ykkur á vald heims barnanna

Allir velkomnir


This week kids ages 6 to 12 have been working with the play write  Jill Connell on a project called Playgrounds on fire. Jill has led the children in work where they have had to think about the different roles of children and grownups and why kids aren’t allowed to do some things. Today Thursday 30th of June they are going to do a performance based on this work.

Playgrounds of fire
Thursday 30th of June
H59 – Hólanes former fish factory  next to the pool 3rd floor
between 7 and 7:30 pm
Surrender to the world of children

Everyone is welcome

Leave a Reply

Your email address will not be published.